Mediation bij scheiding en arbeidsrecht

is de kunst van het in beweging krijgen

Herken je dit? Een geschil is zo groot geworden dat de ander niets meer wil. Niet meer vooruit en niet meer achteruit, stilzitten en het probleem in stand houden. Je voelt je dan machteloos. Vaak komt dat doordat de ander het ook niet meer weet of een informatieachterstand heeft of gewoon de moed niet meer heeft om het geschil op te lossen.

Als ervaren jurist en ben ik in staat om partijen in beweging te krijgen, bij voorkeur subtiel zoals bij een Newtonpendel waarbij je bijna het idee krijgt dat het vanzelf leek te gaan. Dát is mediation.

Ik ben gespecialiseerd in alle aspecten van scheidingsproblematiek. Als gecertificeerd bijzonder curator bij scheiden met kinderen sta ik ook voor hun belang. Mijn andere specialisme is het arbeidsrecht en vooral ontslagkwesties. Met mijn kennis, vaardigheden en (levens)-ervaring is ieder probleem voor mij een uitdaging om het af te ronden op een voor alle betrokkenen bevredigende maar vooral ook respectvolle wijze. Bel me en ik zet het weer in beweging.

mr. Thea Kooijman

06 - 1169 5824 

 

Een afspraak in de avonduren is mogelijk!